Gepubliceerd 22 februari 2023

TTV Reeuwijk gelijk tegen Docos

Dennis Cornelisse, Marco Broer en André van de Laan ontvingen het Leidse Docos 3. Met het oog op de ranglijst is dat dé club om bij aan te haken en over heen te gaan als de mogelijkheid zich voordoet. Maar de Leidenaren blijken taaie mannen te zijn die hun huid duur verkopen.

Lange avond

● André v.d. Laan

En dat bleek donderdagavond. Van de tien partijen werden er zes in vijf games beslist en één partij in vier lange games. Dat het laat werd deze avond is logisch. Reeuwijk kwam eerst op een 2-0 voorsprong via Broer en van der Laan. Daarna kwam Docos op gelijke hoogte door winst op Cornelisse en winst in de dubbel. Vervolgens pakten beide teams om en om een winstpartij in pittige gevechten waarbij ze elkaar geen duimbreed toegaven. De laatste partij kon winst of gelijkspel opleveren. Geen verwondering dat Broer, die al zijn partijen in vijf games afwerkte, ook deze partij in vijven deed. Dat Docos een Houdini-act opvoerde en de vijfde game toch winnend afsloot zal als een koude douche gevoeld hebben voor de Reeuwijkers. Toch, een gelijkspel bleek een goede afspiegeling van krachtsverhoudingen aan het begin van de vroege vrijdagochtend.  TTV Reeuwijk 1 – Docos 3: 5-5. Reeuwijk 1 heeft in West 2D 7 punten uit 3 wedstrijden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN