22 februari 2023

TTV Reeuwijk gelijk tegen Docos

Dennis Cornelisse, Marco Broer en André van de Laan ontvingen het Leidse Docos 3. Met het oog op de ranglijst is dat dé club om bij aan te haken en over heen te gaan als de mogelijkheid zich voordoet. Maar de Leidenaren blijken taaie mannen te zijn die hun huid duur verkopen.

Lange avond

● André v.d. Laan

En dat bleek donderdagavond. Van de tien partijen werden er zes in vijf games beslist en één partij in vier lange games. Dat het laat werd deze avond is logisch. Reeuwijk kwam eerst op een 2-0 voorsprong via Broer en van der Laan. Daarna kwam Docos op gelijke hoogte door winst op Cornelisse en winst in de dubbel. Vervolgens pakten beide teams om en om een winstpartij in pittige gevechten waarbij ze elkaar geen duimbreed toegaven. De laatste partij kon winst of gelijkspel opleveren. Geen verwondering dat Broer, die al zijn partijen in vijf games afwerkte, ook deze partij in vijven deed. Dat Docos een Houdini-act opvoerde en de vijfde game toch winnend afsloot zal als een koude douche gevoeld hebben voor de Reeuwijkers. Toch, een gelijkspel bleek een goede afspiegeling van krachtsverhoudingen aan het begin van de vroege vrijdagochtend.  TTV Reeuwijk 1 – Docos 3: 5-5. Reeuwijk 1 heeft in West 2D 7 punten uit 3 wedstrijden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend is de zon goed aanwezig. Er staat een zwakke zuidenwind. De temperatuur is 4°C.

In de middag trekt de hemel geleidelijk aan dicht. In de avond gaat het regenen. De matige wind zit in de zuidhoek. De thermometer geeft 8°C aan.

De nacht verloopt bewolkt en in eerste instantie valt er nog regen. De minimumtemperatuur wordt 6°C.

Woensdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar. Daarnaast valt er in de middag een enkele bui. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 14°C. 

Foto: Meteogroep Vlaanderen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu