Gepubliceerd 22 februari 2023

TTV Reeuwijk gelijk tegen Docos

Dennis Cornelisse, Marco Broer en André van de Laan ontvingen het Leidse Docos 3. Met het oog op de ranglijst is dat dé club om bij aan te haken en over heen te gaan als de mogelijkheid zich voordoet. Maar de Leidenaren blijken taaie mannen te zijn die hun huid duur verkopen.

Lange avond

● André v.d. Laan

En dat bleek donderdagavond. Van de tien partijen werden er zes in vijf games beslist en één partij in vier lange games. Dat het laat werd deze avond is logisch. Reeuwijk kwam eerst op een 2-0 voorsprong via Broer en van der Laan. Daarna kwam Docos op gelijke hoogte door winst op Cornelisse en winst in de dubbel. Vervolgens pakten beide teams om en om een winstpartij in pittige gevechten waarbij ze elkaar geen duimbreed toegaven. De laatste partij kon winst of gelijkspel opleveren. Geen verwondering dat Broer, die al zijn partijen in vijf games afwerkte, ook deze partij in vijven deed. Dat Docos een Houdini-act opvoerde en de vijfde game toch winnend afsloot zal als een koude douche gevoeld hebben voor de Reeuwijkers. Toch, een gelijkspel bleek een goede afspiegeling van krachtsverhoudingen aan het begin van de vroege vrijdagochtend.  TTV Reeuwijk 1 – Docos 3: 5-5. Reeuwijk 1 heeft in West 2D 7 punten uit 3 wedstrijden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN