Gepubliceerd 16 april 2024

TTV Reeuwijk doet het wat het moet doen

Uit bij Alexandria’66/7 moesten de mannen van TTV Reeuwijk 1 een ruime overwinning halen om zicht te houden op klassebehoud. André van der Laan, Cees Voordouw en Dennis Cornelisse lieten zich van hun beste kan zien en vlogen er vol in.

Toch moest Cornelisse één partij aan de Rotterdammers laten. Maar daarna kon Alexandria op geen enkel cadeau meer rekenen en wonnen de Reeuwijkers met 1-9. Of dat voldoende zal zijn voor een verlengd verblijf in de tweede klasse is nog maar de vraag. Reeuwijk staat nu twee punten voor op Trefpunt, maar dat team heeft nog één wedstrijd te goed tegen De Boer Taverzo. Drie punten is genoeg voor feest in Krimpen aan den IJssel en rouw aan de Reeuwijkse Overtoom.

● Cees Voordouw

Kampioen of promotiewedstrijd?

Reeuwijk 2 staat in West 3D bovenaan met 61 punten, evenveel als Reflex 1 uit Voorschoten. En laten deze twee teams nu nog de beslissende wedstrijd tegen elkaar moeten spelen. Op 11 april jl. gaf Reeuwijk 2 het team uit Voorschoten nog met 9-1 klop. Maar dat geeft geen garantie voor hoe de wedstrijd maandag gaat lopen in Voorschoten. Worden het kampioensbloemen of toch nog een wedstrijd tegen een degradatiekandidaat uit de tweede klasse?

Bericht: André van Egdom | Paul Lenssinck (TTV Reeuwijk)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN