Gepubliceerd 15 november 2022

TTV Reeuwijk 1 nipt onderuit

Thuis speelde TTV Reeuwijk 1 tegen Dordrecht 2. Cees Voordouw opende de wedstrijd met een zwaar bevochten overwinning in 5 games. André van der Laan wist relatief probleemloos de tweede partij in Reeuwijks voordeel te beslissen.

Dennis Cornelisse dolf in de daaropvolgende partij kansloos het onderspit waardoor de dubbelpartij begonnen werd met een 2-1 voorsprong. Voordouw en Van der Laan wonnen deze dubbel eenvoudig. Toen Van der Laan ook zijn tweede partij winnend afsloot en de stand 4-1 was, leek een mooie uitslag in het verschiet te liggen. Maar de gasten uit Dordrecht schakelden een tandje bij en bezorgden de hard werkende Reeuwijkers een lange avond met een anticlimax tot besluit. Reeuwijk 1 – Dordrecht 2: 4-6. TTV Reeuwijk staat in West 2D op plek 4 met 35 punten uit 8 wedstrijden.

• Warming-up André v.d. Laan & Cees Voordouw.

Duo 1 duldt geen tegenspraak

Uit het verre Leimuiden kwam afgelopen donderdag Play Fair 3 op bezoek aan de Reeuwijkse Overtoom. Een bezoek dat de Leimuidenaren nog lang zal heugen. De Reeuwijkers waren namelijk in topvorm. Jeroen Raaphorst won met groot verschil in 3 games zijn eerste partij. Daarna was het de beurt aan Dave van der Heiden. In 5 zwaar bevochten games nam hij de winst mee en dat zal een bevrijding voor hem zijn geweest. Hoe vaak was het kwartje al niet de andere kant opgevallen.

Het dubbelspel kwam in 4 games op Reeuwijkse naam. Raaphorst had daarna totaal geen moeite in zijn tweede enkelspel en won opnieuw met groot verschil. Dat Van der Heiden “los” was bleek wel uit zijn winst in 4 games in de slotpartij. Reeuwijk duo 1 – Play Fair 3: 5-0. In West 3G staat Reeuwijk duo 1 nu met 1 punt achterstand 3e met 23 punten uit 8 wedstrijden. Met nog 2 speelrondes te gaan lijkt het schema voor gedeeld koploper Rijnsoever er net even gunstiger uit te zien, maar ook een tafeltennisbal is rond…

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


MEEST BEKEKEN