Gepubliceerd 3 oktober 2023

TTV Reeuwijk 1 en TTV Reeuwijk Duo opnieuw naar winst

Reeuwijk 1 bezocht concurrent Vriendenschaar 4. Op voorhand een spannende wedstrijd, vooral ook omdat beide teams een speler hadden die tot aan vrijdag foutloos was gebleken. André van der Laan (Reeuwijk) en Wessel Luiten (Vriendenschaar) mochten direct in de eerste partij uitmaken wie van de twee voorlopig de beste was.

● André v.d. Laan

Van der Laan moest in drie games, maar met weinig verschil, toch die eer aan Luiten laten. Dennis Cornelisse vocht zich in vijf zware games naar het eerste punt voor Reeuwijk. Terug van een vervelende blessure had Marco Broer het niet eenvoudig. In vijf games moest hij toch het onderspit delven. De dubbel, met Van der Laan en Cornelisse, ging rap verloren in drie games. Door winst van Van der Laan en verlies door Broer staat inmiddels 4-2 voor Vriendenschaar. Maar dan zet Reeuwijk de tanden in de Gouwenaren en wint 3 partijen op rij. Met een stand van 4-5 in Reeuwijks voordeel mocht Cornelisse proberen de 4-6 winst zeker te stellen. Maar opnieuw was Luiten de grote sta in de weg. In drie games liet hij Cornelisse volstrekt kansloos en bepaalde de eindstand op 5-5. Reeuwijk 1 staat in 3E op de eerste plaats met 32 punten uit 4 wedstrijden.

Reeuwijk duo 1

Dave van der Heiden en Jeroen Raaphorst reisden naar Noodwijk om het op te nemen tegen TOV duo 2. Van der Heiden ging in zijn eerste pot onderuit in 4 games. Maar daarna nam Reeuwijk duo 1 het heft in handen en liet het TOV niet meer los. Raaphorst won zijn twee partijen, de dubbel was ook een buit voor de Reeuwijkers en Van der Heiden won in 5 pittige games zijn laatste partij. Daarmee werd 1-4 in het voordeel van Reeuwijk duo 1. In West 3J heeft Reeuwijk duo 1 met één punt voorsprong op de Katwijkers van Rijnsoever met 14 uit 4 de koppositie in handen.

Bericht: André van Egdom / Paul Lenssinck (TTV Reeuwijk)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN