Gepubliceerd 3 oktober 2023

TTV Reeuwijk 1 en TTV Reeuwijk Duo opnieuw naar winst

Reeuwijk 1 bezocht concurrent Vriendenschaar 4. Op voorhand een spannende wedstrijd, vooral ook omdat beide teams een speler hadden die tot aan vrijdag foutloos was gebleken. André van der Laan (Reeuwijk) en Wessel Luiten (Vriendenschaar) mochten direct in de eerste partij uitmaken wie van de twee voorlopig de beste was.

● André v.d. Laan

Van der Laan moest in drie games, maar met weinig verschil, toch die eer aan Luiten laten. Dennis Cornelisse vocht zich in vijf zware games naar het eerste punt voor Reeuwijk. Terug van een vervelende blessure had Marco Broer het niet eenvoudig. In vijf games moest hij toch het onderspit delven. De dubbel, met Van der Laan en Cornelisse, ging rap verloren in drie games. Door winst van Van der Laan en verlies door Broer staat inmiddels 4-2 voor Vriendenschaar. Maar dan zet Reeuwijk de tanden in de Gouwenaren en wint 3 partijen op rij. Met een stand van 4-5 in Reeuwijks voordeel mocht Cornelisse proberen de 4-6 winst zeker te stellen. Maar opnieuw was Luiten de grote sta in de weg. In drie games liet hij Cornelisse volstrekt kansloos en bepaalde de eindstand op 5-5. Reeuwijk 1 staat in 3E op de eerste plaats met 32 punten uit 4 wedstrijden.

Reeuwijk duo 1

Dave van der Heiden en Jeroen Raaphorst reisden naar Noodwijk om het op te nemen tegen TOV duo 2. Van der Heiden ging in zijn eerste pot onderuit in 4 games. Maar daarna nam Reeuwijk duo 1 het heft in handen en liet het TOV niet meer los. Raaphorst won zijn twee partijen, de dubbel was ook een buit voor de Reeuwijkers en Van der Heiden won in 5 pittige games zijn laatste partij. Daarmee werd 1-4 in het voordeel van Reeuwijk duo 1. In West 3J heeft Reeuwijk duo 1 met één punt voorsprong op de Katwijkers van Rijnsoever met 14 uit 4 de koppositie in handen.

Bericht: André van Egdom / Paul Lenssinck (TTV Reeuwijk)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN