Gepubliceerd 29 juli 2022

TTB Najaarstriatlon op zondag 4 september

Op zondag 4 september 2022 organiseert Triathlon Team Bodegraven voor de 35e keer de Najaarstriatlon van Bodegraven. De triatlon in Bodegraven bestaat al sinds 1985 en is één van de oudste triatlonwedstrijden in Nederland, het is een vaste waarde op de NTB kalender.

De triatlon stond vroeger ook wel bekend als de Kaas Triatlon en na omzwervingen via de Surfplas, zwembad De Kuil en Fort Wierickerschans is de triatlon dit jaar terug in het centrum van Bodegraven.

• In 2019 was de finish van de TTB-najaarstriatlon nog in Fort Wierickerschans. Michel Dubbelboer won toen de 1/4 triatlon.

Locatie onderdelen

Het zwemonderdeel zal plaatsvinden in de Oude Rijn, waarbij de deelnemers het water verlaten in de sluis.  Dan wordt er op de autovrije provinciale weg heen en terug gefietst richting Nieuwerbrug. Het loopparcours is in Bodegraven met de finish op het Raadhuisplein in het centrum. De Najaarstriatlon heeft een sterk recreatief karakter om zo iedereen kennis te kunnen laten maken met de triathlonsport. Maar ook voor plaatselijke en regionale (wedstrijd) triatleten is dit altijd een leuke wedstrijd.

Voor de supporters is de wedstijd vanaf de Rijnkade of een terras goed te volgen.

Inschrijving:

Er kan ingeschreven worden via NTB-inschrijvingen. Er is een keuze tussen 3 verschillende afstanden: de 1/16e, de 1/8e of de 1/4e triatlon.  

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer en wolken

In de ochtend staat de zon aan de hemel maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidoost De temperatuur is 18*C.

In de middag en vroege avond ruimte voor de zon. De zwakke wind waait uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 23*C.

In de nacht vrij helder. De minimumtemperatuur wordt 15*C.

Donderdag zonnige perioden maar ook wolkenvelden. De zwakke tot matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 20*C aan. 

Foto: Mees Mooi herfstweer

 

MEEST BEKEKEN