Gepubliceerd 6 juli 2023

Trouwe klant supermarkt wint hoofdprijs

Jumbo Langerak sloot afgelopen woensdag de spaarcampagne in verband met het 75-jarig jubileum af met een bingo in de kantine van voetbalvereniging Esto. Eerder die week werd bekend gemaakt welke 75 prijswinnaars er mee mochten spelen met de bingo.


Op het eind van het spel waren er twee deelnemers die nog een nummer nodig hadden voor een volle kaart. De gelukkige winnaar werd Sjors van Dijck. Met het winnende balnummer ‘N39’ sleepte hij de hoofdprijs binnen van maar liefst ‘één jaar lang gratis boodschappen bij de jubilerende supermarkt´. Sjors had samen met zijn dochtertje 12 kaarten ingeleverd. Hij is vaste klant bij de supermarkt in Broekvelden. Hij kent veel medewerkers en de medewerkers kennen hem.


De overige winnaars kregen allemaal een goedgevulde boodschappentas. De bingo-avond was de afsluiter van een goed geslaagde spaarcampagne.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN