Gepubliceerd 20 mei 2024

Trommel zonder Rommel

Zo heet de campagne, die van 27 mei t/m 31 mei in de gemeente wordt opgezet door Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk. Deze campagne houdt in dat er in PLUS Waarder, Jumbo Koster Reeuwijk-brug, Jumbo Vromade, Bodegraven en Jumbo Raadhuisplein Bodegraven aandacht komt aan het bevorderen van een gezonde broodtrommel.

In elk van deze supermarkten staat deze week tijdens de openingstijden een kraampje met heel veel informatie over een gezonde broodtrommel. Er zijn brochures en flyers beschikbaar met informatie en tips en het kraampje zal gevuld staan met gezonde snacks om iedereen bewust te maken van wat gezonde voeding is en waarom het belangrijk is om hier aandacht aan te besteden. De campagne richt zich op kinderen t/m 12 jaar.

Kinderen die een broodtrommel bij zich hebben, krijgen hier misschien een gezonde snack in. Op 1 juni biedt Hortus Populus Bodegraven van 10.00 tot 12.00 hetzelfde aan als de supermarkten.
Tekst: Bianca Verzijl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN