Gepubliceerd 17 juli 2023

Treinen gaan vaker rijden tussen grote steden in 2024

De NS heeft de plannen voor de nieuwe dienstregeling van 2024 openbaar gemaakt. Reizigers in de regio Woerden en Gouda kunnen rekenen op aanzienlijke veranderingen. Er zullen op verschillende trajecten, waaronder die tussen Utrecht en Den Haag en Utrecht en Rotterdam, zowel meer Sprinters als Intercity’s worden ingezet.

De NS geeft aan dat het reisgedrag van mensen na de coronacrisis ‘blijvend is veranderd’. Een aanpassing van de dienstregeling is volgens het vervoersbedrijf daarom noodzakelijk. Volgens President-Directeur van de NS, Wouter Koolmees, nemen de reisbewegingen van mensen weer gestaag toe. Met de nieuwe dienstregeling worden volgens Koolmees ‘regio’s weer bij elkaar gebracht’. De regeling is nog niet geheel definitief, er kunnen nog wijzigingen volgen.

Tekst Vala van den Boomen
Bron: Inbuurt.nl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN