Gepubliceerd 13 februari 2024

Trefpunt deelt punten met TTV Reeuwijk

TTV Reeuwijk 1 stond al snel met 3-0 achter in Krimpen aan den IJssel. Trefpunt liet er geen gras over groeien en won de eerste drie partijen, tegen Marco Broer, André van der Laan en Dennis Cornelisse. Al waren er tegen Van der Laan wel vijf games voor nodig.

Hoop

De winst in de dubbel bracht hoop in de Reeuwijkse harten. In vier games waren Van der Laan en Cornelisse te sterk voor de Krimpenaren. De aansluitende partij werd door Broer ook in winst omgezet, waarmee de aansluiting gevonden was. Cornelisse moest partij 6 in vier games aan Trefpunt laten. Maar vervolgens brachten Van der Laan en Cornelisse in vier en vijf games elk de spanning weer helemaal terug. Broer kwam net tekort om Trefpunt van een nieuwe voorsprong te houden, maar Van der Laan won de laatste partij in vier games. Trefpunt 1 – Reeuwijk 1: 5-5. Reeuwijk 1 staat in West 2C laatste met 6 punten uit 2 wedstrijden. Het verschil met de teams erboven is echter klein.

TTV Reeuwijk duo met billen bloot

Een fikse tegenvaller voor Dave van der Heiden (foto) en Jeroen Raaphorst. Met een vast voornemen in het achterhoofd, kampioen worden en promoveren, ontving het team de broers Heuzen van Nieuwkoop duo 1. Reeuwijk Duo 1 verloor de eerste twee partijen in vijf games. Dan moest het maar in de dubbel gebeuren, maar ook daar lukte het niet. In vier games gingen Raaphorst en Van der Heiden ten onder. Daarmee leek het verzet gebroken en waren de Reeuwijkers in de laatste twee partijen volledig kansloos. In elk drie games was er geen houden aan. Daarmee kunnen de titelaspiratie weer even de ijskast in en staat Reeuwijk duo 1 weer met beide benen op de grond. Reeuwijk duo 1 staat in West 3K op plaats drie met 5 punten uit 2 wedstrijden.

Bericht: André van Egdom / Paul Lenssinck (TTV Reeuwijk)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN