Gepubliceerd 7 maart 2024

Trainersstaf Rohda’76 nu officieel vastgelegd (+ interview)

Rohda’76 heeft voor het komende seizoen de trainersstaf officieel vastgelegd. Zo tekenden afgelopen woensdagavond Marco Lange (hoofdtrainer), Andries Ranck (assistent-trainer), Erwin Griffioen (trainer 2e elftal) en Frank den Boef (trainer vrouwen 1) hun verbintenis met de Bodegraafse club voor het seizoen 2024-2025.

● Marco Lange (r) tekent het contract die hem voor komend seizoen bindt als hoofdtrainer bij Rohda’76. Links van hem penningmeester Niels Graveland.

Ervaren trainer

Met Marco Lange heeft Rohda’76 een ervaren hoofdtrainer binnengehaald. De 62-jarige Hagenaar maakte z’n debuut als trainer in 1991 en is momenteel nog trainer bij Stolwijk en daarvoor bij BSC’68. Verder was hij werkzaam als trainer in vooral de Haagse regio o.a. bij Taurus, Scheveningen 2, SEP, SVC’08, DSO, sv Loosduinen, sv Nootdorp, R.K.S.V.M., sv Duinoord maar ook bij H.M.S.H. waar hij ook als speler enkele jaren in het 1e elftal uitkwam. In de al lange periode als trainer had hij vooral tastbaar succes met sv Duinoord en DSO.

Lange zal zeker proberen het maximale te halen uit Rohda’76 en wellicht krijgt hij wel de Bodegraafse club naar een hoger niveau dat al jaren maar niet wil lukken. En daarbij is het laten instromen van talentvolle jeugdspelers een mooie uitdaging.

● De trainersstaf van Rohda’76. Met v.l.n.r. Andries Ranck (assistent-trainer), Frank den Boef (trainer vrouwen 1), Marco Lange (hoofdtrainer), Niels Graveland (penningmeester), Erwin Griffioen (trainer 2e elftal) en Ted de Groot (interim-voorzitter).

INTERVIEW:

Interview Marco Lange (verslaggever André van Egdom)

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, buien  en opkaringen

In de ochtend van alles wat, wolken, opklaringen en enkele buien. De matige wind is noordwest tot noord. De temperatuur is 8*C.

In de middag meer bewolking een bui en ook opklaringen. De matige wind waait uit noordwest tot noord. Het kwik komt niet veel verder dan 10*C. 

Foto: Karin broekhuysen

 

De nacht verloopt vrij helder waarbij het afkoelt naar 4*C.

Zondag een mix van wolken en brede opklaringen. De wind is noordoost. Met 12*C is het iets zachter.

 

MEEST BEKEKEN