7 januari 2023

Trainerscarrousel draait weer: Pieter van Zoest naar Groeneweg

De trainerscarrousel begint in de winterstop ook weer opgang te komen. Voor de trainers uit onze gemeente komt de vraag weer langs: Zal ik blijven of toch voor een nieuwe uitdaging gaan? DONK-trainer Pieter van Zoest heeft deze vraag inmiddels al beantwoord. De Bodegraver wordt volgend seizoen trainer van Groeneweg uit Zevenhuizen.

• Pieter van Zoest van DONK naar Groeneweg.

Vijfde seizoen

Van Zoest is bezig met z’n vijfde seizoen bij DONK. Tot nog toe slaagde hij er niet in de Gouwenaars naar de 1e klas te loodsen. Daarvoor bracht hij ESTO enkele jaren geleden wel naar een niveau hoger, namelijk naar de 2e klas. Ook bij ESTO verbleef hij 5 jaar. De bedoeling is dat Van Zoest voor langere tijd trainer blijft bij Groeneweg als opvolger voor René van Beek.

Vertrek Van Garderen

Bij WDS zal ook een trainerswissel moeten plaatsvinden.  Rob van Garderen heeft een contract voor twee seizoenen en dat loopt dit jaar af. Het is de gewoonte bij WDS om een trainer niet langer dan twee jaar vast te houden.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend is de zon goed aanwezig. Er staat een zwakke zuidenwind. De temperatuur is 4°C.

In de middag trekt de hemel geleidelijk aan dicht. In de avond gaat het regenen. De matige wind zit in de zuidhoek. De thermometer geeft 8°C aan.

De nacht verloopt bewolkt en in eerste instantie valt er nog regen. De minimumtemperatuur wordt 6°C.

Woensdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar. Daarnaast valt er in de middag een enkele bui. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 14°C. 

Foto: Meteogroep Vlaanderen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu