Gepubliceerd 7 januari 2023

Trainerscarrousel draait weer: Pieter van Zoest naar Groeneweg

De trainerscarrousel begint in de winterstop ook weer opgang te komen. Voor de trainers uit onze gemeente komt de vraag weer langs: Zal ik blijven of toch voor een nieuwe uitdaging gaan? DONK-trainer Pieter van Zoest heeft deze vraag inmiddels al beantwoord. De Bodegraver wordt volgend seizoen trainer van Groeneweg uit Zevenhuizen.

• Pieter van Zoest van DONK naar Groeneweg.

Vijfde seizoen

Van Zoest is bezig met z’n vijfde seizoen bij DONK. Tot nog toe slaagde hij er niet in de Gouwenaars naar de 1e klas te loodsen. Daarvoor bracht hij ESTO enkele jaren geleden wel naar een niveau hoger, namelijk naar de 2e klas. Ook bij ESTO verbleef hij 5 jaar. De bedoeling is dat Van Zoest voor langere tijd trainer blijft bij Groeneweg als opvolger voor René van Beek.

Vertrek Van Garderen

Bij WDS zal ook een trainerswissel moeten plaatsvinden.  Rob van Garderen heeft een contract voor twee seizoenen en dat loopt dit jaar af. Het is de gewoonte bij WDS om een trainer niet langer dan twee jaar vast te houden.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN