17 december 2020

Trainers aan het woord in ‘Sport Op Zaterdag’ en ‘Gouwestad Sport’

Ondanks het nog stilliggen van de competities verzorgen de gezamenlijke omroepen BR6, RTV Gouwestad en MidlandFM dit weekend toch nog weer twee live sportprogramma’s op de radio.

Sport op Zaterdag

Op zaterdag 19 december van 14.00-17.00 uur zijn de trainers uit het zaterdagvoetbal te horen in Sport Op Zaterdag met in het 1e uur de trainers Leen van Steensel (Jodan Boys), Dick Vleggeert (GSV) en Cor den Daas (SV Gouda). In het 2e uur de trainers Willem Lok (WDS), Boris van Es (CVC Reeuwijk) en Frits van Dijk (Bodegraven). In het 3e uur trainer Arjen Linstra (Rohda ’76). De presentatie is handen van Paul Rijlaarsdam. Gerrit Schinkel, Koos de Groot, Wijno Verweij en André van Egdom zijn de verslaggevers voor de interviews in deze uitzending.

Gouwestad Sport

Op zondag 20 december van 14.00-16.00 uur zijn de trainers uit het zondagvoetbal te horen in Gouwestad Sport. In het 1e uur Willem Dekker (ONA), Pieter van Zoest (DONK) en Ramon Hageraats (Olympia). In het 2e uur Andy Biekman (ESTO) en Bert Potuyt (RVC ’33). De presentatie is in handen van Gerrit Schinkel en André van Egdom die ook de interviews voor hun rekening nemen.

Beide sportprogramma’s zijn te volgen bij BR6-radio, maar ook op internet via de website van BR6.

0 Shares
Sluit Menu