2 juni 2021

Toestemming registratie vaccinatiegegevens bij RIVM

Tijdens het maken van een afspraak voor een vaccinatie vraagt het RIVM toestemming voor registratie van vaccinatiegegevens. Ook mensen die geen toestemming geven kunnen een coronavaccinatie krijgen. Het RIVM gebruikt de gegevens om bijvoorbeeld te bepalen hoeveel personen in Nederland zijn gevaccineerd en te meten hoe effectief de vaccinaties zijn. De GGD Hollands Midden wordt veel gebeld met de vraag waarom de vaccinatie niet zichtbaar is bij het RIVM, ondanks dat er wel toestemming is gegeven.

De vaccinatiegegevens worden pas zichtbaar in ‘Mijn RIVM’ nadat volledige vaccinatie. Op dit moment haalt het RIVM deze gegevens periodiek op. Er is nog geen automatische koppeling, hier wordt wel aan gewerkt. Dit kan betekenen dat het even kan duren voordat uw vaccinatiegegevens zichtbaar zijn in ‘Mijn RIVM’. Vaccinatiegegevens zijn al wel in te zien via www.coronatest.nl.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Zon en wolkenvelden

Vandaag zijn er zonnige perioden maar trekken er ook wolkenvelden over. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten tot westen. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen. Het kwik zakt naar 11°C.

Dinsdag een zelfde weerbeeld. Zon en wolken wisselen elkaar af. De matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordt 20°C.

Foto: Malgorzata Kazmierczak Wolken en zon

 

Foto: Tonnie Morsink Hollandse luchten

Zonnige momenten en wolken

Deze vrijdag wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat een matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 12°C.

Zaterdag een mix van wolken en zon met de meeste zon in de ochtend. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 13°C.

Zondag zonnige perioden maar ook stapelwolken. De matige wind zit in de westhoek. De temperatuur wordt 21°C.

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu