Gepubliceerd 1 juni 2021

Toch nog KNVB Regiocup voor jeugdteams van start

De KNVB Regiocup voor jeugdteams kan door de verdere aangekondigde versoepelingen met ingang van 5 juni toch nog van start gaan. En dat is goed nieuws voor de jeugdteams, die nu eindelijk ook tegen andere verenigingen kunnen spelen.

Vier weekends

Voor de KNVB-Regiocup voor jeugdteams wordt nu gespeeld in de weekends van 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. De wedstrijden zijn alleen bestemd voor jeugdteams t/m onder 18. Voor de senioren was al de KNVB Regiocup geschrapt. Zij mogen nog geen wedstrijden spelen tegen andere verenigingen.

Wedstrijdopzet

Elke wedstrijd in de KNVB Regiocup krijgt een winnaar, een gelijkspel is dus niet mogelijk. Bij een gelijke stand dienen gelijk strafschoppen te worden genomen. Gele kaarten worden niet gemeld op het wedstrijdformulier. Een directe rode kaart en andere calamiteiten wel. Teams mogen onbeperkt doorwisselen. Dat betekent dat ook een uitgewisselde speler weer terug mag keren in het veld. Op de bank mogen maximaal twaalf wisselspelers plaatsnemen.

• Bericht & beeld: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN