13 september 2021

Thijs Mansier legt functie als centrummanager neer

Thijs Mansier heeft zijn functie als centrummanager neergelegd nadat hij als ondernemer een geschil kreeg met het gemeentebestuur van Bodegraven-Reeuwijk. Afgelopen week heeft hij zijn ontslag aangeboden aan de Bodegraafse Ondernemersvereniging (BOV), die hem in augustus 2020 had aangesteld.

Thijs Mansier is mede-eigenaar van een horecabedrijf in het centrum van Bodegraven, hij heeft een entertainmentbureau en is zanger bij de band Waterproof Schampoo.

Hij merkte de laatste maanden dat de rol van centrummanager ging schuren met zijn rol als ondernemer. Als centrummanager heeft hij ondanks de coronamaatregelen een mooie kans gehad om iets te betekenen voor Bodegraven. Hij bedankt de BOV voor het gestelde vertrouwen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en later regen

Het is vandaag voornamelijk bewolkt en in de loop van de ochtend gaat er al wat regen vallen. In de middag en avond is het ook bewolkt en valt er van tijd tot tijd wat regen. De matige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 5°C wordt het vandaag niet. In de nacht drijft er bewolking over waaruit het soms regent. De minimumtemperatuur wordt 4°C.

Zaterdag een bewolkte dag en perioden met regen. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. In de middag geeft de thermometer 7°C aan. 

Foto: De Groene wereld Buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu