4 december 2022

Tes Schouten in vorm op de schoolslag

● Tes Schouten (Foto: André van Egdom)

Tes Schouten is dit weekend sneller dan ooit op de schoolslag. Tijdens de kwalificatiewedstrijden voor het WK lange baan in Rotterdam scherpte ze eerst haar Nederlandse record aan op de 200 m schoolslag. In de series kwam ze al tot een tijd van 2:23,93 en in de finale ging het nog harder en tikte ze aan in 2:23,67.

Daarna verbeterde ze zondagmiddag in de finale ook haar eigen nationale toptijd op de 100 m schoolslag. Ver voor het veld uit zwom ze naar 1:06,09. In de series had ze haar Nederlands record ook al aangescherpt met 1:06,58.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu