Gepubliceerd 6 november 2023

Tandartspraktijk Oranjelaan neemt collegapraktijk Goudplevier over

Tandartspraktijk Goudplevier, met circa 4.000 patiënten, wordt per 1 januari aanstaande overgenomen door eigenaar Sudesh Sanchit van Tandartspraktijk Oranjelaan. Buiten een eventuele naamswijziging zal in praktische zin weinig veranderen. De tandartsen Oost en Vroege, die in dienst zijn bij praktijk Goudplevier, blijven hun patiënten behandelen.

Ingward Plugge, die de praktijk aan de Goudplevier een paar jaar geleden overnam van zijn ouders, zegt dat hij heeft besloten zich “meer te richten op zijn initiële roeping als tandarts.” Het beheer van de praktijk, waarin diverse tandartsen werkzaam zijn, past daar niet bij. Plugge zal na de overname ook verhuizen uit Bodegraven.

In een brief aan zijn patiënten schrijft hij: “Uw welzijn als patiënt blijft echter de hoogste prioriteit. In die context heb ik er zorg voor gedragen dat een kundige nieuwe tandarts de verantwoordelijkheid voor mijn patiënten kan overnemen. Deze tandarts is inmiddels 23 jaar werkzaam als tandarts in Bodegraven en heeft zijn diploma, net als ik, in Nijmegen aan de Radboud Universiteit behaald. Daarmee voorkom ik dat er straks meer dan 4.000 patiënten zonder tandarts in Bodegraven zijn. Dat zou een groter probleem zijn dan het huidige huisarts probleem.”

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke wind is zuidoost. De thermometer geeft 1°C aan.

In de middag wolken en opklaring. De matige wind waait uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 4°C.

In de nacht lichte regen bij een minimumtemperatuur van 2°C.

Vrijdag bewolkt weer met in de ochtend wat regen. De zwakke tot matige wind is zuidoost tot zuid. De thermometer geeft 8°C aan.

Foto: De Groene wereld

MEEST BEKEKEN