Gepubliceerd 6 november 2023

Tandartspraktijk Oranjelaan neemt collegapraktijk Goudplevier over

Tandartspraktijk Goudplevier, met circa 4.000 patiënten, wordt per 1 januari aanstaande overgenomen door eigenaar Sudesh Sanchit van Tandartspraktijk Oranjelaan. Buiten een eventuele naamswijziging zal in praktische zin weinig veranderen. De tandartsen Oost en Vroege, die in dienst zijn bij praktijk Goudplevier, blijven hun patiënten behandelen.

Ingward Plugge, die de praktijk aan de Goudplevier een paar jaar geleden overnam van zijn ouders, zegt dat hij heeft besloten zich “meer te richten op zijn initiële roeping als tandarts.” Het beheer van de praktijk, waarin diverse tandartsen werkzaam zijn, past daar niet bij. Plugge zal na de overname ook verhuizen uit Bodegraven.

In een brief aan zijn patiënten schrijft hij: “Uw welzijn als patiënt blijft echter de hoogste prioriteit. In die context heb ik er zorg voor gedragen dat een kundige nieuwe tandarts de verantwoordelijkheid voor mijn patiënten kan overnemen. Deze tandarts is inmiddels 23 jaar werkzaam als tandarts in Bodegraven en heeft zijn diploma, net als ik, in Nijmegen aan de Radboud Universiteit behaald. Daarmee voorkom ik dat er straks meer dan 4.000 patiënten zonder tandarts in Bodegraven zijn. Dat zou een groter probleem zijn dan het huidige huisarts probleem.”

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN