Gepubliceerd 3 juli 2021

Synchroonzwemsters BZ&PC laten nog zien wat ze kunnen

De synchroonafdeling van BZ&PC is inmiddels binnen de club een afdeling die er toe doet. De tak telt zo’n 40 clubleden en er wordt enthousiast en hard gewerkt om het niveau van het synchroonzwemmen op een hoger peil te brengen. En dat was wel af te zien in de demonstratie afgelopen vrijdagavond in het nieuwe buitenbad van zwembad De Kuil. Die ter afsluiting van het seizoen door de zwemsters werd uitgevoerd voor familieleden en genodigden.

• De synchroonzwemsters van BZ&PC zitten klaar voor hun afsluitende uitvoering.

Laag pitje

Door de coronamaatregelen stond net als zoveel sporten het synchroonzwemmen het afgelopen seizoen op een laag pitje. Techniek, lenigheid, conditie en uitvoeringen bijschaven het kwam er niet echt van. Echter de laatste weken mocht het weer en kon er nog gewerkt worden aan een slotuitvoering. En lieten de synchroonzwemsters in een groepsuitvoering zien wat ze kunnen.

FOTOIMPRESSIE SLOTUITVOERING BZ&PC-SYNCHROONZWEMSTERS:

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN