3 juli 2022

Sven Strijk en Nadine Naaijkens clubkampioen Triathlon Team Bodegraven

Zaterdag jl. werd gestreden om de TTB-prijzen bij de clubkampioenschappen van deze triatlonvereniging. De jongsten legden een wat kortere afstand af, maar de senioren zwommen 500 m, fietsten 21 km en liepen 6 km. Al met al is dat iets meer dan een 1/8e triatlon. Deze afstand staat ook wel bekend als de sprinttriatlon.

● Alle triatleten die tijdens de TTB-clubkampioenschappen in de prijzen vielen.

Sven Strijk

Molenbrugger Sven Strijk overbrugde deze afstand als snelste man in een tijd van 1 uur, 1 minuut en 10 seconden. Op de fiets werd hij belemmerd door een tractor waar hij niet zomaar voorbij kon, anders was hij ongetwijfeld nog wat sneller geweest. Jan Boot, die met het jaar sneller wordt, finishte 1 minuut en 20 seconden later dan Sven en werd hiermee 2e. Wouter van Catz zorgde er met een eindsprint op het loopparcours voor dat hij een derde plaats veilig stelde.

● Sven Strijk (midden) werd weer winnaar bij de mannen met Jan Boot (l) als 2e en Wouter van Catz als 3e.

Nadine Naaijkens 

Nadine Naaijkens uit Bodegraven was de snelste dame, en had voor hetzelfde parcours slechts 1 uur, 13 minuten en 52 seconden nodig. De snelle zwemster was heel tevreden met haar fietstijd, en had het vooral zwaar tijdens het lopen. De tweede dame, Rosanne Malschaert, blonk juist uit bij het lopen en was daar blij verrast mee. Erika Geelkerken completeerde het podium en was vergenoegd met haar PR.

● Winnares Nadine Naaijkens (midden) geflankeerd door Rosanne Malschaert (2e) en Erika Geelkerken (3e).
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu