Gepubliceerd 26 maart 2023

Supermarktmanager Marcel Heijmans uit Oudewater te gast

In het radioprogramma Gast uit de Streek van maandag 27 maart is om 20.00 uur supermarktmanager Marcel Heijmans te gast bij BR6. Hij runt samen met zijn zoons Glenn en Mitch een supermarkt in Oudewater. Het interview wordt op dinsdag 28 maart om 22.00 uur en zondag 2 april om 18.00 uur herhaald.

Marcel Heijmans


Marcel is op 18 januari 1965 geboren in Utrecht, waar hij samen met zijn broertje en zusje zijn jeugd doorbracht. Zijn ouders hebben elkaar ontmoet toen ze beiden in de supermarkt werkten. Uiteindelijk begonnen ze zelf en zaak en Marcel was nog maar 8 jaar toen hij al zakjes met fruit en groente moest afwegen voor de klanten.


Toen hij ouder werd zei zijn vader: “Ga eens bij die blauwe supermarkt kijken voor een baantje”. De rest is historie want Marcel ontpopte zich na diverse opleidingen tot een bekwaam supermarktmanager. Na diverse omzwervingen kwam hij in Oudewater terecht, midden in de binnenstad. Na zo’n 30 jaar in Oudewater op de diverse locaties, is hij niet meer weg te denken.


Dagelijks geniet hij van het contact met mensen. Dit komt ook terug in de diverse hobby’s met name Musicals. Het plezier wat hij beleeft met het meedoen in verschillende producties is enorm. Al met al een mooi verhaal gelardeerd met de nodige anekdotes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer

In de ochtend is het onbewolkt en veel ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft 17°C aan.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke tot matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 21°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Maandag eveneens zonnig weer. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

Foto: Lambert Reijns

 

MEEST BEKEKEN