Gepubliceerd 5 december 2023

Subsidie voor een sportief idee

Een goed idee voor een sportieve activiteit of cultureel project kan in aanmerking komen voor subsidie uit het Fonds Sport & Cultuur van het ondernemersfonds. Inmiddels zijn er vijftien activiteiten met een financiële bijdrage geholpen, waaronder de Kunstroute en het Maestro evenement. In de sector sport werd bijgedragen aan de bouw van padelbanen en een speeltuintje bij een buitensportvereniging.

Voor activiteiten en projecten in 2023 en 2024 is er ook subsidie beschikbaar. Ze moeten wel voldoen aan de doelstelling van het Fonds Sport & Cultuur en in het algemeen belang van de gehele gemeente, dorp of wijk zijn.

Stichtingen, verenigingen en particulieren kunnen gebruik maken van deze subsidie. Het aanvraagformulier staat op de site ons-fonds.nl

Tekst: Wim Minnaard

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN