Gepubliceerd 5 december 2023

Subsidie voor een sportief idee

Een goed idee voor een sportieve activiteit of cultureel project kan in aanmerking komen voor subsidie uit het Fonds Sport & Cultuur van het ondernemersfonds. Inmiddels zijn er vijftien activiteiten met een financiële bijdrage geholpen, waaronder de Kunstroute en het Maestro evenement. In de sector sport werd bijgedragen aan de bouw van padelbanen en een speeltuintje bij een buitensportvereniging.

Voor activiteiten en projecten in 2023 en 2024 is er ook subsidie beschikbaar. Ze moeten wel voldoen aan de doelstelling van het Fonds Sport & Cultuur en in het algemeen belang van de gehele gemeente, dorp of wijk zijn.

Stichtingen, verenigingen en particulieren kunnen gebruik maken van deze subsidie. Het aanvraagformulier staat op de site ons-fonds.nl

Tekst: Wim Minnaard

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN