16 januari 2023

Stroopwafelactie scouting Bolaro

Tussen 5 en 11 februari gaan de Scouts weer langs de deuren in Bodegraven voor de jaarlijkse Stroopwafelactie. Met deze actie wil Scouting Bolaro extra inkomsten genereren voor de vereniging.

Bolaro

Het is mogelijk om alvast stroopwafels te bestellen bij de Scoutingleden. Op zaterdag 11 februari is de grote verkoopdag en gaan alle groepen met hun leiding langs de deuren om zoveel mogelijk pakjes stroopwafels te
verkopen. De prijs per pakje is dit jaar € 3,00 en 3 pakjes kosten € 8,00.

Zoals elk jaar verkoopt Scouting Bolaro de befaamde stroopwafels van Markus uit Waddinxveen. Naast de normale stroopwafels worden er ook glutenvrije of veganistische stroopwafels verkocht. Deze zijn alleen te bestellen in de voorverkoop via de Scoutingleden. De opbrengst van de Stroopwafelactie wil Scouting Bolaro gebruiken om leuke activiteiten met de jeugdleden te doen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu