Gepubliceerd 16 januari 2023

Stroopwafelactie scouting Bolaro

Tussen 5 en 11 februari gaan de Scouts weer langs de deuren in Bodegraven voor de jaarlijkse Stroopwafelactie. Met deze actie wil Scouting Bolaro extra inkomsten genereren voor de vereniging.

Bolaro

Het is mogelijk om alvast stroopwafels te bestellen bij de Scoutingleden. Op zaterdag 11 februari is de grote verkoopdag en gaan alle groepen met hun leiding langs de deuren om zoveel mogelijk pakjes stroopwafels te
verkopen. De prijs per pakje is dit jaar € 3,00 en 3 pakjes kosten € 8,00.

Zoals elk jaar verkoopt Scouting Bolaro de befaamde stroopwafels van Markus uit Waddinxveen. Naast de normale stroopwafels worden er ook glutenvrije of veganistische stroopwafels verkocht. Deze zijn alleen te bestellen in de voorverkoop via de Scoutingleden. De opbrengst van de Stroopwafelactie wil Scouting Bolaro gebruiken om leuke activiteiten met de jeugdleden te doen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en kans op  sneeuw

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur is 0°C.

In de middag trekt de hemel dicht en later in de middag en in de avond valt er winterse neerslag. De matige wind waait uit het zuiden. Het blijft met 2°C als maximum fris.

In de nacht bewolkt weer en in eerste instantie nog winter neerslag. De minimumtemperatuur wordt 0°C.

Maandag bewolkt weer. In de ochtend valt er nog winterse neerslag. In de middag en avond valt er regen. De matige wind is zuidoost. De thermometer geeft in de middag 2°C aan.

Foto: De Groene wereld Kans op sneeuw

 

 

MEEST BEKEKEN