Gepubliceerd 21 mei 2021

Strijd mee met de HOPE-AGAINST-ALS ‘EK Voetbalpool 2021’

We gaan aftellen, want het EK VOETBAL 2021 gaat bijna van start. Door de Coronapandemie een jaar uitgesteld, maar van vrijdag 11 juni t/m zondag 11 juli zitten we dan eindelijk aan de buis gekluisterd. Het EK is altijd spannend om te kijken, maar het wordt nog leuker als je meedoet met een zogenaamde pool. (Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi).

Niet alleen de wedstrijden van het Nederlands Elftal worden dan aantrekkelijk om naar te kijken, het gehele toernooi krijgt een extra dimensie, want je wilt immers weten of je de uitslag goed hebt ingevuld en wat jouw plaats op de ranglijst is, superspannend dus!

Waarom meedoen?

Het hele toernooi draait om strijden voor (doel)punten, maar deze pool is opgestart voor mijn broer Chris de Heij, die strijd om zijn ziekte te overwinnen. Hij heeft sinds juni 2018 de ongeneeslijke ziekte ALS. Er zijn nog geen medicijnen voor deze ziekte en daarom is er veel geld nodig voor onderzoek, zodat Chris en al die andere ALS-patiënten in de toekomst geholpen kunnen worden en deze strijd zullen overwinnen.

Tour du ALS

Op zaterdag 11 september 2021 vindt de 9e editie van Tour du ALS plaats en beklimmen vele honderden mensen al fietsend, rennend en wandelend de Mont Ventoux in Frankrijk. Samen met ALS-patiënten gaan ze deze sportieve uitdaging aan om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen de dodelijke spierziekte ALS. De teller van het team Hope Against ALS staat momenteel op 32 deelnemers die naar Frankrijk zullen afreizen.

Om als supporter in Frankrijk ook mijn steentje bij te dragen heb ik op de website www.flexvoetbal.nl team ‘Hope-Against-ALS’ ingeschreven voor de EK-Pool. Het is een besloten pool maar iedereen die zich bij mij aanmeldt mag meedoen als je minimaal 10 euro doneert!

Doe ook mee!

Je kunt nu inschrijven en meedoen met de HOPE-AGAINST-ALS EK-POOL 2021, waar je kunt strijden voor een leuke geldprijs, voor de leut en voor de eeuwige roem als je bovenaan in de ranglijst meedoet. Je verdient punten door uitslagen (gedeeltelijk) goed te voorspellen. Daarnaast kun je bonuspunten verdienen door het (gedeeltelijk) goed voorspellen van standen en/of statistieken.

Prijzengeld

1e prijs: 15% van het totale inschrijfgeld

2e prijs: 10% van het totale inschrijfgeld

3e prijs: 5% van het totale inschrijfgeld

Het doel is natuurlijk zoveel mogelijk geld op te halen voor ALS. De overige 70% gaat geheel naar ALS. (https://www.tourduals.nl/bestedingen)

Aanmelden
1. Meld je bij Letty Blanken aan via WhatsApp: 06 – 12 748 945 of mail naar: lettyblanken@gmail.com.
2. Geef hierbij je voor- en achternaam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer door.
3. Je ontvangt vervolgens een tikkie of betalingsverzoek voor de betaling (minimaal 10 euro), maak het bedrag over of contant afrekenen (in envelop met de bovenstaande gegevens), Hugo de Grootstraat 27 in Reeuwijk-Dorp.
4. Je ontvangt een link waarmee je een account kunt aanmaken.
5. Als je donatie binnen is, zal je verzoek om deelname geaccepteerd worden en kun je meespelen.
Inschrijven kan t/m 31 mei, 20.00 uur maar de voorspellingen van wedstrijden kunnen tot 1 minuut voor aanvang van de wedstrijd ingevoerd of gewijzigd worden. Het invoeren of aanpassen van de poule eindstanden, topscorer en kampioen kan tot de start van het toernooi. Na inschrijving hoef je dus niet meteen de standen in te vullen.

• Ingezonden door: Letty Blanken

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN