13 september 2022

Straten afgesloten vanwege de Najaarsmarkt

Deze week vult de Najaarsmarkt eindelijk weer in oude glorie de straten van Bodegraven. Kermis, optocht, Kaaskoningin, streekmarkt, kaas- en bloemenshow, braderie, ringsteken, een oldtimer tractoren rit, een 12 inch race en veel muziek; voor ieder wat wils. Daarom zijn verschillende straten in Bodegraven afgesloten, tussen 13 en 18 september 2022.

Het hele programma van de Najaarsmarkt is terug te vinden op de website van de Evenementen Commissie Bodegraven.

Vanwege de Najaarsmarkt zijn verschillende straten in Bodegraven tot 18 september 1.00 uur afgesloten.. Het gaat om verschillende activiteiten en daarom om verschillende tijden en het betreft de Marktstraat, Brugstraat, Kerkstraat, Vijverlaan, Burg. van Dobben de Bruijnstraat, Wilhelminastraat, Van Tolstraat en de Prins Hendrikstraat.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu