Gepubliceerd 14 september 2023

Stralende kaaskoningin is Esther van Tilburg

De kaaskoningin van Bodegraven is dit jaar de 26-jarige Esther van Tilburg. Haar vader is al 30 jaar eigenaar van Van Tilburg zuivel in Bodegraven, een groothandel in kaas en zuivelproducten. Ester is businesscontroller in Rotterdam maar werkt ook 1 dag in de week bij haar vader. De hofdames zijn de 38-jarige Jacqueline Bunnik uit Bodegraven en de 25-jarige in Bodegraven geboren Eva Vink.

Jurken van de vorige kaaskoningin en hofdames worden aan de huidige kaaskoningin en hofdames gegeven.


Dit jaar is er ook een junioruitvoering, kaasprinses Lana van de Marel (9) en haar hofmeisjes Milou Kastelein (9) en Zoe Black (8).


De kar van kindcentrum Wereldweijde won de eerste prijs, die van Karwei de tweede en die van Heres kreeg de derde prijs.

Kar Kindcentrum Wereldweijde wint eerste prijs kaascorso

Tekst en foto’s Anneke Bekker

Kijk voor meer informatie bij najaarsmarkt.com

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN