4 december 2022

Strafschoppen beslissen RVC’33 – ASC

Strafschoppen beslisten het duel tussen RVC’33 en ASC. RVC’33 trok daarin aan het kortste eind: 0-2. Door de nederlaag zakten de Reeuwijk-Dorpers naar de 10e plek in de gevarenzone.

● Filevorming voor het doel van ASC, echter de Oegstgeestenaren hielden hun doel schoon. (Foto: Letty Blanken)

Geen onbekende

ASC was voor RVC’33 geen onbekende. Beide ploegen kwamen elkaar vorig seizoen ook al tegen in  het zondagvoetbal. Toen streden beiden onderin voor handhaving in de 2e klas. Op Kaagjesland begon ASC zaterdagmiddag iets feller aan de wedstrijd. De 1e helft bleef evenwel zonder echte hoogtepunten. ASC vond geen opening in de Reeuwijkse verdediging.

Strafschoppen

In de 2e helft beslisten strafschoppen het lot van RVC’33. De eerste viel toen een ASC’er langs een RVC-verdediger kruiste en ten val kwam. Van de strafschopstip zette ASC de eerste treffer op het scorebord: 0-1. De hoop op de gelijkmaker werd diep in de 2e helft de grond ingeboord, toen opnieuw ASC van de strafschopstip mocht raak schieten. Dit keer was doelman Stefan v.d. Meer de oorzaak, die een tegenstander onreglementair afstopte toen de bal gevaarlijk in de RVC-verdediging viel.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend is de zon goed aanwezig. Er staat een zwakke zuidenwind. De temperatuur is 4°C.

In de middag trekt de hemel geleidelijk aan dicht. In de avond gaat het regenen. De matige wind zit in de zuidhoek. De thermometer geeft 8°C aan.

De nacht verloopt bewolkt en in eerste instantie valt er nog regen. De minimumtemperatuur wordt 6°C.

Woensdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar. Daarnaast valt er in de middag een enkele bui. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 14°C. 

Foto: Meteogroep Vlaanderen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu