Gepubliceerd 16 juni 2021

Stichting Promotie Bodegraven-Reeuwijk focus op historie, kunst en cultuur

Stichting promotie Bodegraven-Reeuwijk bestaat in 2021 vier jaar en heeft zich ontwikkeld tot een professionele marketingorganisatie voor Bodegraven-Reeuwijk. Er is een meertalige website, de stichting is actief op social media en werkt samen met Cheese Valley en Groene Hart Verbinders.

website Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

In 2021 ligt de focus op de aansluiting bij stichting De Kaashandel (VVV en Kaasmuseum), Het Groene (H)arthuys (platform voor Kunst, Cultuur en Historie) en het Streekmuseum in Reeuwijk. De stichting wil zich nog meer profileren in het groene Hart als professionele marketingorganisatie voor Bodegraven-Reeuwijk. Verder is er aandacht voor het groeiend aantal taken van de stichting en de bemensing.

Om te voorkomen dat de toestroom van recreanten overlast veroorzaakt door bijvoorbeeld zwerfvuil achter te laten, is samen met de Zwerfafval Challenge een bewustwordingscampagne gestart en zijn er op verschillende locaties dispensers geplaatst met vuilniszakken. Dit gebeurt onder de naam ‘Bodegraven-Reeuwijk, Buitengewoon Schoon’.

Bron: raadsinformatiebrief 56

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN