20 oktober 2022

Steven Datema fractievoorztter CU provincie Zuid-Holland

Steven Datema is de beoogd lijsttrekker voor de ChristenUnie Zuid-Holland bij de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart 2023. Hij volgt daarmee Jacco Schonewille op, die eerder al heeft aangegeven niet beschikbaar te zijn voor een nieuwe termijn.

Steven Datema

Datema woont in Den Haag en is leidinggevende van de beleidsadviseurs van de Tweede Kamerfractie van de ChristenUnie. Eerder was hij actief als fractievertegenwoordiger in de gemeenteraad van Den Haag. De kandidatenlijst wordt op de ledenvergadering van 15 november vastgesteld door de leden.

Nummer twee op de concept-kieslijst is Djoeki van Woerden-Kerssen. Zij heeft zich in de afgelopen Statenperiode ingezet voor Natuur, klimaat, water en landbouw. Op nummer 3 staat huidig Statenlid Arjan Witte. De huidige fractieadviseur Ruud van Harten staat op nummer 4. De top-5 wordt afgesloten met de tweede vrouw op de lijst, Marja Pelzer-Vooijs.

Zie voor meer informatie over de kandidatenlijst: www.zuidholland.christenunie.nl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu