Gepubliceerd 6 maart 2023

Statenlid Jeroen Heuvelink (D66) gaat vragen stellen over wandelpad Dubbele Wiericke

D66 kandidaat voor de Statenverkiezingen Jeroen Heuvelink (D66), was afgelopen weekeind in Nieuwerbrug op uitnodiging van gemeenteraadslid Bas Otting en actiegroep TeVoet. Hij bezocht het afgesloten wandelpad langs de Dubbele Wiericke.

Jeroen Heuvelink in gesprek met actiegroep TeVoet

Sinds de invoering van de kwartierdienst tussen Leiden en Woerden mogen wandelaar het spoor niet meer oversteken. Een onderdoorgang bleek onmogelijk vanwege een gasleiding. Volgens D66 zijn er genoeg oplossingen voor het maken van een alternatieve overgang, maar die komen nog maar niet van de grond.

Statenlid Jeroen Heuvelink gaat aan de Gedeputeerde Koning vragen of ze het besluit over de nieuwe overgang kan lostrekken.

Vorige week beloofde Statenlid Robert Klumpes (GL) om vragen te stellen over de gevaarlijke oversteekplaats voor arbeidsmigranten en minderjarige asielzoekers bij de Goudseweg in Bodegraven.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN