Gepubliceerd 6 maart 2023

Statenlid Jeroen Heuvelink (D66) gaat vragen stellen over wandelpad Dubbele Wiericke

D66 kandidaat voor de Statenverkiezingen Jeroen Heuvelink (D66), was afgelopen weekeind in Nieuwerbrug op uitnodiging van gemeenteraadslid Bas Otting en actiegroep TeVoet. Hij bezocht het afgesloten wandelpad langs de Dubbele Wiericke.

Jeroen Heuvelink in gesprek met actiegroep TeVoet

Sinds de invoering van de kwartierdienst tussen Leiden en Woerden mogen wandelaar het spoor niet meer oversteken. Een onderdoorgang bleek onmogelijk vanwege een gasleiding. Volgens D66 zijn er genoeg oplossingen voor het maken van een alternatieve overgang, maar die komen nog maar niet van de grond.

Statenlid Jeroen Heuvelink gaat aan de Gedeputeerde Koning vragen of ze het besluit over de nieuwe overgang kan lostrekken.

Vorige week beloofde Statenlid Robert Klumpes (GL) om vragen te stellen over de gevaarlijke oversteekplaats voor arbeidsmigranten en minderjarige asielzoekers bij de Goudseweg in Bodegraven.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN