6 maart 2023

Statenlid Jeroen Heuvelink (D66) gaat vragen stellen over wandelpad Dubbele Wiericke

D66 kandidaat voor de Statenverkiezingen Jeroen Heuvelink (D66), was afgelopen weekeind in Nieuwerbrug op uitnodiging van gemeenteraadslid Bas Otting en actiegroep TeVoet. Hij bezocht het afgesloten wandelpad langs de Dubbele Wiericke.

Jeroen Heuvelink in gesprek met actiegroep TeVoet

Sinds de invoering van de kwartierdienst tussen Leiden en Woerden mogen wandelaar het spoor niet meer oversteken. Een onderdoorgang bleek onmogelijk vanwege een gasleiding. Volgens D66 zijn er genoeg oplossingen voor het maken van een alternatieve overgang, maar die komen nog maar niet van de grond.

Statenlid Jeroen Heuvelink gaat aan de Gedeputeerde Koning vragen of ze het besluit over de nieuwe overgang kan lostrekken.

Vorige week beloofde Statenlid Robert Klumpes (GL) om vragen te stellen over de gevaarlijke oversteekplaats voor arbeidsmigranten en minderjarige asielzoekers bij de Goudseweg in Bodegraven.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu