Gepubliceerd 5 september 2022

Sportcentrum ReBo viert 10-jarig bestaan

Zaterdag 3 september jl. was het groot feest bij Sportcentrum ReBo. Samen met de (oud) leden vierde ze het 10-jarig jubileum in Scouting gebouw Bolaro. In de middag was er een kinderprogramma met een springkussen en patat en ’s avonds was het de beurt aan de oudere leden.

• Wethouder Knol (midden) opende de feestavond van Sportcentrum ReBo.

Opening

De avond werd geopend door wethouder Knol die zijn waardering voor de sport en het sportcentrum uitsprak. Hij prees de samenwerking met de buurtsportcoaches en de goede sfeer die het sportcentrum uitstraalt. ‘Respect en vertrouwen staat hoog aangeschreven. Iedereen is welkom, het voelt als familie’. Ook sprak hij de hoop uit op een nieuw kickboksgala waarmee Sportcentrum ReBo Bodegraven-Reeuwijk sportief op de kaart kan zetten.

Ten slotte gaf hij eigenaar Saïd Ahrazi en mede-oprichter Mohamed Ambari een beeldje namens de gemeente welke de symbolische weg naar de top uitbeeldt.

Dank

Ahrazi sprak vervolgens zijn dank uit naar de vele vrijwilligers waarna hij zelf namens alle (oud)leden een cadeaubon van Body Casting Nederland aangeboden kreeg om zijn vuisten te vereeuwigen in een jubileumbeeld. Na deze plechtigheden ging de muziek aan en kon het feest beginnen. Er werden herinneringen opgehaald, er werden foto’s getoond en er was voldoende te eten en te drinken. Kortom, een geslaagd feest! Op naar de volgende tien jaar!

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN