Gepubliceerd 5 september 2022

Sportcentrum ReBo viert 10-jarig bestaan

Zaterdag 3 september jl. was het groot feest bij Sportcentrum ReBo. Samen met de (oud) leden vierde ze het 10-jarig jubileum in Scouting gebouw Bolaro. In de middag was er een kinderprogramma met een springkussen en patat en ’s avonds was het de beurt aan de oudere leden.

• Wethouder Knol (midden) opende de feestavond van Sportcentrum ReBo.

Opening

De avond werd geopend door wethouder Knol die zijn waardering voor de sport en het sportcentrum uitsprak. Hij prees de samenwerking met de buurtsportcoaches en de goede sfeer die het sportcentrum uitstraalt. ‘Respect en vertrouwen staat hoog aangeschreven. Iedereen is welkom, het voelt als familie’. Ook sprak hij de hoop uit op een nieuw kickboksgala waarmee Sportcentrum ReBo Bodegraven-Reeuwijk sportief op de kaart kan zetten.

Ten slotte gaf hij eigenaar Saïd Ahrazi en mede-oprichter Mohamed Ambari een beeldje namens de gemeente welke de symbolische weg naar de top uitbeeldt.

Dank

Ahrazi sprak vervolgens zijn dank uit naar de vele vrijwilligers waarna hij zelf namens alle (oud)leden een cadeaubon van Body Casting Nederland aangeboden kreeg om zijn vuisten te vereeuwigen in een jubileumbeeld. Na deze plechtigheden ging de muziek aan en kon het feest beginnen. Er werden herinneringen opgehaald, er werden foto’s getoond en er was voldoende te eten en te drinken. Kortom, een geslaagd feest! Op naar de volgende tien jaar!

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer

In de ochtend is het op wat wolken na zonnig weer. De zwakke wind is zuidoost. De thermometer geeft 17*C aan.

In de middag en begin van de avond veel zon maar ook sluierbewolking. De zwakke wind waait uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 22*C.

In de nacht is het helder en koelt het af naar 14*C.

Woensdag zonnige perioden. De zwakke wind blijft zuidoost. De thermometer geeft in de middag 22*C aan. 

Foto: De Groene wereld Mooie dag

 

MEEST BEKEKEN