Gepubliceerd 5 maart 2024

Sportcentrum ReBo-vechters in actie tijdens Legacy Fight Event

Zondag 3 maart jl. is Sportcentrum ReBo met zes vechters (vijf jeugdvechters en één nieuweling partij) en een grote schare fans afgereisd naar Vlaardingen voor het Legacy Fight Event. Een ruim opgezet gala met mooie partijen.

● V.l.n.r.: Faylin Koolmees, Abdessalam Oualit, Rishi Narain en Safouane Ahrazi.

Faylin Koolmees was als eerst aan de beurt, beide meiden zaten fel in het spel, een mooie pot om naar te kijken, winst viel aan de kant van de tegenstander. Jade Koolmees volgde na een lange periode van stilstand en moest de eerste ronde flink inkomen, tweede ronde trok ze al meer naar haar toe en de derde ronde was overtuigend voor haar; winst!

Rishi Narain was daarna aan de beurt en zijn tegenstander ging fel van start. Rishi liet zich niet intimideren en bleef kalm, vocht netjes en won de partij.

Abdessalam Oualit vocht zich vervolgens strak en overtuigend naar de overwinning, rake trappen! Martin de Kamper had sinds corona niet meer gevochten en was duidelijk zoekende. Een leerzame partij welke helaas eindigde in verlies.

In het avond programma was Safouane Ahrazi aan zet. Zijn tegenstander begon met het zetten van druk  maar Safouane liet zich niet van de kaart brengen en hield stand, trok halverwege de eerste ronde de partij naar zich toe en won de tweede en derde ronde overtuigend. Het publiek liet duidelijk van zich horen; winst voor Safouane! Met een winstmarge van 4 uit 6 en 2 leerzame verliezen kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag!

Bericht: André van Egdom / Els Maarleveld (Sportcentrum ReBo)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

In de ochtend drijft er bewolking en ontstaan er ook enkele opklaringen. De zwakke wind is noordoost. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. De matige wind waait uit het noordoosten. De temperatuur is 10°C.

De nacht verloopt helder waardij het een graadje vriest.

Dinsdag wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en gaat er in de avond regen vallen. Het kwik komt niet verder dan 10°C. 

Foto: Nathalie de Winter Morgenrood

 

MEEST BEKEKEN