Gepubliceerd 5 juni 2023

Sportcentrum ReBo met 5 vechters in actie in jeugdgala Deventer

Afgelopen zaterdag 3 juni is Sportcentrum ReBo met vijf jeugdvechters en een schare fans afgereisd naar Deventer voor een jeugdgala. Rishi Narain had de aftrap en heeft een hele sterke partij neergezet, ontzettend goed geluisterd naar zijn hoek en overtuigend gewonnen.

● De vechters en begeleiding van Sportcentrum ReBo in Deventer.

Jade Koolmees was daarna aan de beurt, zij vocht een pittige partij en heeft veel moeten incasseren. De wedstrijd eindigde in verlies maar ontzettend goed stand gehouden en complimenten van de tegenpartij voor haar vechtlust!

Yélina Jasperse was als derde en kwam niet goed in haar partij. Ze zette druk en gaf technisch goede trappen, maar het was niet genoeg voor winst. De wedstrijd eindigde met twee winnaars.

Safouane Ahrazi vocht een hele sterke eerste en tweede ronde, veel harde en rake trappen en stoten. Helaas kwam hij in de derde ronde te kort waardoor er wederom twee winnaars waren.

Abdessalam Oualit mocht als laatste aantreden, hij vocht zijn eerste jeugdpartij en heeft goed gevochten. Helaas verlies, maar een mooie ervaring rijker. Al met al een hele zonnige, sportieve en succesvolle dag voor de Bodegravers. Deze jeugdvechters hebben zeker talent, dus goed om ze te blijven volgen. 

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN