Gepubliceerd 5 juni 2023

Sportcentrum ReBo met 5 vechters in actie in jeugdgala Deventer

Afgelopen zaterdag 3 juni is Sportcentrum ReBo met vijf jeugdvechters en een schare fans afgereisd naar Deventer voor een jeugdgala. Rishi Narain had de aftrap en heeft een hele sterke partij neergezet, ontzettend goed geluisterd naar zijn hoek en overtuigend gewonnen.

● De vechters en begeleiding van Sportcentrum ReBo in Deventer.

Jade Koolmees was daarna aan de beurt, zij vocht een pittige partij en heeft veel moeten incasseren. De wedstrijd eindigde in verlies maar ontzettend goed stand gehouden en complimenten van de tegenpartij voor haar vechtlust!

Yélina Jasperse was als derde en kwam niet goed in haar partij. Ze zette druk en gaf technisch goede trappen, maar het was niet genoeg voor winst. De wedstrijd eindigde met twee winnaars.

Safouane Ahrazi vocht een hele sterke eerste en tweede ronde, veel harde en rake trappen en stoten. Helaas kwam hij in de derde ronde te kort waardoor er wederom twee winnaars waren.

Abdessalam Oualit mocht als laatste aantreden, hij vocht zijn eerste jeugdpartij en heeft goed gevochten. Helaas verlies, maar een mooie ervaring rijker. Al met al een hele zonnige, sportieve en succesvolle dag voor de Bodegravers. Deze jeugdvechters hebben zeker talent, dus goed om ze te blijven volgen. 

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN