16 januari 2022

Sport Report: Weer trainen in teamverband (video)

Het Kabinet versoepelde afgelopen vrijdag 14 januari de coronamaatregelen voor de amateursport. Er mag nu weer onbeperkt getraind worden in teamverband. De selectie van Rohda’76 liet daar geen gras over groeien en benutte de volgende dag al om samen in teamverband te trainen.

Sport Report was erbij en maakte een videoregistratie van de training. Met verder een interview met Rohda-speler Niels Boverhuis en Rohda-trainer Arjen Linstra.

Sport Report is weer een productie van André van Egdom.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken en opklaringen

n de ochtend wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag neemt het aandeel wolken toe. In de loop van de avond kan er lichte regen gaan vallen. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het voornamelijk bewolkt. Het koelt af naar 13°C.

Vrijdag wolken afgewisseld met brede opklaringen. De matige wind draait naar het noordwesten. Met 16°C is het vrij fris voor de tijd van het jaar.

In het weekend fris. 

Foto: De Groene wereld Wolken en opklaringen

 

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu