Gepubliceerd 19 september 2023

Sport Report: Voor de aftrap van het voetbalseizoen 2023-2024 (video)

Zaterdag 23 september gaat de reguliere voetbalcompetitie 2023-2024 bij de amateurs van start. Voor Sport Report maakten we een rondje langs de clubs uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk die uitkomen in de A-categorie in hun voorbereiding op het nieuwe seizoen.

In deze aflevering interviews met Samir Krupic (trainer WDS), Tom Vink (keeper ESTO), Arjen Linstra (trainer Rohda’76), Rick van Deuren (De Rijnstreek), Leroy Vaes (trainer CVC Reeuwijk) en Mark Sluijs (RVC’33).

● Boven v.l.n.r. Samir Krupic, Tom Vink en Arjen Linstra en onder v.l.n.r. Rick van Deuren, Leroy Vaes en Mark Sluijs. (Foto: André van Egdom)

Sport Report is weer gemaakt en wordt geproduceerd door André van Egdom.

INFO VIDEO: Sport Report is een 2K-video (hogere resolutie dan FullHD) en heeft daardoor soms bij de 1e keer afspelen wat meer tijd nodig om op te laden. Onder de video bevindt zich bij YouTube een wieltje om de kwaliteit aan te passen.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnige perioden en wolken

In de ochtend is er een mix van wolken en brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek en de temperatuur is 12°C.

In de middag en avond wisselend bewolkt en opklaringen. De matige wind waait uit het westen. De thermometer geeft 14°C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Maandag veel bewolking waaruit regen valt. De vrij krachtige wind is west tot zuidwest. Veel warmer dan 10°C wordt het deze dag niet.

MEEST BEKEKEN