Gepubliceerd 15 juni 2023

Sport Report Sportflits: Voorronde NK stoepranden & knikkeren (video)

Woensdag 14 juni 2023 vond in Bodegraven de Nationale Buitenspeeldag plaats. Op het Raadhuisplein zette SenW een aantal speelactiviteiten uit. Tevens werd de voorronde van het NK stoepranden en knikkeren gehouden. Sport Report was er bij voor een korte video-impressie.

● Het knikkeren was een serieuze zaak om een plek te bemachtigen in de finale van de NK knikkeren in Ouwehands Dierenpark, later op 1 juli.

Sport Report is weer gemaakt en geproduceerd door André van Egdom.

INFO VIDEO: Sport Report is een 2K-video (hogere resolutie dan FullHD) en heeft daardoor soms bij de 1e keer afspelen wat meer tijd nodig om op te laden. Onder de video bevindt zich bij YouTube een wieltje om de kwaliteit aan te passen.

Bericht: André van Egdom


0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN