Gepubliceerd 5 juli 2023

Sport Report Sportflits: Jubileumweekend BZ&PC (video)

In het weekend van 1 en 2 juli organiseerde BZ&PC vanwege het 85-jarig bestaan volop waterpolo- en zwemplezier. Op zaterdag de Kuil-cup, het jaarlijks terugkerende jeugdwaterpolotoernooi en op zondag werd volop gesprint op de rug-, vlinder-, school- en vrije slag. De zondagmiddag werd ook nog onderbroken voor een badeendjesrace. Tot besluit ook nog beelden van de incourante 85 m vrijeslag en dat had natuurlijk te maken met het 85-jarig bestaan van BZ&PC.

● Eén van de vele starts bij de sprintwedstrijden tijdens het jubileumweekend van BZ&PC.

Sport Report is weer gemaakt en geproduceerd door André van Egdom.

INFO VIDEO: Sport Report is een 2K-video (hogere resolutie dan FullHD) en heeft daardoor soms bij de 1e keer afspelen wat meer tijd nodig om op te laden. Onder de video bevindt zich bij YouTube een wieltje om de kwaliteit aan te passen.

Bericht: André van Egdom


0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN