Gepubliceerd 23 juni 2023

Sport Report: Op z’n Rijnstreeks – De Rijnstreek 75 jaar (video)

De Rijnstreek bestaat dit jaar 75 jaar. De club uit Nieuwerbrug a/d Rijn werd opgericht op 10 juni 1948. Sport Report maakte een portret van de club, die zich al die jaren staande hield. Ondanks de beperkingen waarmee een kleine vereniging eenmaal mee te maken krijgt. Met o.a. een interview met Rijnstreek-voorzitter Leonard Verweij en erelid Cees van Duuren.

● Rijnstreek-voorzitter Leonard Verweij aan het woord in Sport Report.

Sport Report is weer gemaakt en geproduceerd door André van Egdom.

INFO VIDEO: Sport Report is een 2K-video (hogere resolutie dan FullHD) en heeft daardoor soms bij de 1e keer afspelen wat meer tijd nodig om op te laden. Onder de video bevindt zich bij YouTube een wieltje om de kwaliteit aan te passen.

Bericht: André van Egdom


0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN