Gepubliceerd 24 januari 2024

Sport Report: Goederaad- & Limes Talententoernooi 2024 (video)

Met het Goederaad- en Limes Talententoernooi heeft Bodegraven een mooi sportevenement in huis. Beide toernooien hebben inmiddels van de judobond een nationale status verworven. Zaterdag 20 januari 2024 waren 39 judoclubs present voor het 15e Goederaad-toernooi en voor de zondag daarop zelfs 51 voor het 2e Limes Talententoernooi voor de meer ervaren wedstrijdjudoka’s. Eric Zwaan, zijn medewerkers en zijn vele vrijwilligers van Chikara Sport tekenden voor de organisatie.

Sport Report was erbij. Maakte een video-impressie en volgde het 13-jarige judotalent Christian Opmeer op zijn weg naar het podium.

Sport Report is weer gemaakt en wordt geproduceerd door André van Egdom.

● Sport Report volgde judotalent Christian Opmeer (rode band) tijdens de judotoernooien in Bodegraven.

INFO VIDEO: Sport Report is een 2K-video (hogere resolutie dan FullHD) en heeft daardoor soms bij de 1e keer afspelen wat meer tijd nodig om op te laden. Onder de video bevindt zich bij YouTube een wieltje om de kwaliteit aan te passen.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

In de ochtend drijft er bewolking en ontstaan er ook enkele opklaringen. De zwakke wind is noordoost. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. De matige wind waait uit het noordoosten. De temperatuur is 10°C.

De nacht verloopt helder waardij het een graadje vriest.

Dinsdag wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en gaat er in de avond regen vallen. Het kwik komt niet verder dan 10°C. 

Foto: Nathalie de Winter Morgenrood

 

MEEST BEKEKEN