Gepubliceerd 25 december 2023

Sport Report: Album Sportjaar 2023 (video)

Het sportjaar 2023 kende in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk weer vele sportevenementen. En daarbuiten was de medailleoogst van Tes Schouten op de schoolslag op WK en EK zeker een hoogtepunt. En dat geldt ook voor Erwin Timmerarends die met een laatste sprong Nederlands kampioen polsstokverspringen werd. Het kampioenschap van de veldkorfballers van Vriendenschaar mag zeker ook genoemd worden.

Dieptepunt was evenwel de degradatie van ESTO, RVC’33, CVC Reeuwijk en WDS naar een lager niveau in het amateurvoetbal. Ook dat hoort bij sport!

● De Reeuwijkse Plassenloop, de jubileum sprint zwemwedstrijden van BZ&PC, het kampioenschap van Vriendenschaar en de finale om de ReBo-Trofee waren 4 van de vele andere sportevenementen in 2023.

In Sport Report een terugblik in vogelvlucht van het sportjaar 2023, samengesteld en geproduceerd door André van Egdom.

INFO VIDEO: Sport Report is een 2K-video (hogere resolutie dan FullHD) en heeft daardoor soms bij de 1e keer afspelen wat meer tijd nodig om op te laden. Onder de video bevindt zich bij YouTube een wieltje om de kwaliteit aan te passen.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN