Gepubliceerd 25 december 2023

Sport Report: Album Sportjaar 2023 (video)

Het sportjaar 2023 kende in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk weer vele sportevenementen. En daarbuiten was de medailleoogst van Tes Schouten op de schoolslag op WK en EK zeker een hoogtepunt. En dat geldt ook voor Erwin Timmerarends die met een laatste sprong Nederlands kampioen polsstokverspringen werd. Het kampioenschap van de veldkorfballers van Vriendenschaar mag zeker ook genoemd worden.

Dieptepunt was evenwel de degradatie van ESTO, RVC’33, CVC Reeuwijk en WDS naar een lager niveau in het amateurvoetbal. Ook dat hoort bij sport!

● De Reeuwijkse Plassenloop, de jubileum sprint zwemwedstrijden van BZ&PC, het kampioenschap van Vriendenschaar en de finale om de ReBo-Trofee waren 4 van de vele andere sportevenementen in 2023.

In Sport Report een terugblik in vogelvlucht van het sportjaar 2023, samengesteld en geproduceerd door André van Egdom.

INFO VIDEO: Sport Report is een 2K-video (hogere resolutie dan FullHD) en heeft daardoor soms bij de 1e keer afspelen wat meer tijd nodig om op te laden. Onder de video bevindt zich bij YouTube een wieltje om de kwaliteit aan te passen.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN