Gepubliceerd 29 april 2021

Sport Op Zaterdag weer a.s. zaterdag (1 mei) op de radio

Sport Op Zaterdag is a.s. zaterdag 1 mei weer live te beluisteren bij radio BR6. Het gezamenlijke radio sportprogramma van RTV Gouwestad en BR6 duurt van 15.00-17.00 uur met een mogelijke uitloop na 17.00 uur. In de uitzending een live verslag van de heren waterpolowedstrijd GZC DONK – Schoonderbeek/ZPC Amersfooort. Het is de return uit de kwarfinale van de play-offs in de eredivisie.

  Programmaoverzicht 

Foto: André van Egdom

Van 15.05-16.00 uur o.a. een telefonisch interview met Debby Willemsz. Zij is doelvrouwe bij GZC DONK maar ook in het dameswaterpoloteam dat zich geplaatst heeft voor de Olympische Spelen.

Van 16.05-1700 uur live verslag van de waterpolowedstrijd GZC DONK – Schoonderbeek/ZPC Amersfoort. Verslaggever: Gerrit schinkel.

Presentatie: Paul Rijlaarsdam / interviews: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN