Gepubliceerd 30 juni 2022

Sport Op Zaterdag en Gouwestad Sport sluiten het seizoen af met speciale live radio uitzending

Zaterdagmiddag 2 juli wordt het sportseizoen 2021-2022 op de radio afgesloten met een speciale live uitzending vanaf de accommodatie van Jodan Boys. De uitzending wordt verzorgd door de sportredacties van Sport Op Zaterdag en Gouwestad Sport in samenwerking met BR6 en MidlandFM

De uitzending van 14.00-17.00 u. is ook te beluisteren bij BR6. Tijdens de uitzending worden verschillende sportvertegenwoordigers uit de gemeenten van Gouda, Bodegraven-Reeuwijk en Oudewater geïnterviewd.

Voor Bodegraven-Reeuwijk zijn interviews te verwachten met wethouder Dirk-Jan Knol, vertegenwoordigers van ESTO, WDS en RVC’33. Ook betaaldvoetbal scheidsrechter Kevin Blom komt langs. De interviews worden afgenomen door de verslaggevers Gerrit Schinkel, André van Egdom en Peter Kool.

Vanaf 17.00 uur een live-verslag van de wedstrijd tussen het Gouds Sterrenteam en Sparta Rotterdam vanwege 750 jaar Gouda. Deze wedstrijd is live te volgen bij radio Gouwestad.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN