Gepubliceerd 30 juni 2022

Sport Op Zaterdag en Gouwestad Sport sluiten het seizoen af met speciale live radio uitzending

Zaterdagmiddag 2 juli wordt het sportseizoen 2021-2022 op de radio afgesloten met een speciale live uitzending vanaf de accommodatie van Jodan Boys. De uitzending wordt verzorgd door de sportredacties van Sport Op Zaterdag en Gouwestad Sport in samenwerking met BR6 en MidlandFM

De uitzending van 14.00-17.00 u. is ook te beluisteren bij BR6. Tijdens de uitzending worden verschillende sportvertegenwoordigers uit de gemeenten van Gouda, Bodegraven-Reeuwijk en Oudewater geïnterviewd.

Voor Bodegraven-Reeuwijk zijn interviews te verwachten met wethouder Dirk-Jan Knol, vertegenwoordigers van ESTO, WDS en RVC’33. Ook betaaldvoetbal scheidsrechter Kevin Blom komt langs. De interviews worden afgenomen door de verslaggevers Gerrit Schinkel, André van Egdom en Peter Kool.

Vanaf 17.00 uur een live-verslag van de wedstrijd tussen het Gouds Sterrenteam en Sparta Rotterdam vanwege 750 jaar Gouda. Deze wedstrijd is live te volgen bij radio Gouwestad.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend ontstaan er misbanken, trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat een zwakke zuidwestenwind bij een temperatuur van 19*C.

In de middag en avond zonnige perioden maar ook sluierbewolking. De zwakke wind wordt zuid. Het kwik loopt op naar 23 a 24*C.

In de nacht brede opklaringen maar later meer bewolking. Het is met 17*C als minimum een zachte nacht.

Dinsdag in de ochtend bewolkt en valt er wat regen. De matige wind is noordwest en de temperatuur 17*C.

In de middag brede opklaringen maar ook kans op een bui. De thermometer geeft 17*C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

MEEST BEKEKEN