17 februari 2023

Sport kort

RVC’33 sprokkelt puntje

Donderdagavond sprokkelde RVC’33 nog een puntje tijdens het inhaalduel tegen Legmeervogels. In Uithoorn bleef de wedstrijd zonder doelpunten: 0-0. RVC’33 blijft op de 13 plaats staan in de 2e Klasse D met 14 punten uit 15 wedstrijden.

Leonard Verweij nieuwe voorzitter De Rijnstreek

De Rijnstreek heeft een nieuwe voorzitter. Leonard Verweij volgt Martien Kaptein op die 10 jaar voorzitter is geweest bij de club in Nieuwerbrug. Verweij is inmiddels al meer dan 30 jaar lid.

Boris van Es verlengt contract bij Nieuwkoop

Nieuwkoop en hoofdtrainer Boris van Es hebben hun samenwerking voor nog een seizoen verlengd. De Bodegraver is nu bezig met z’n eerste seizoen bij Nieuwkoop en is op kampioenskoers in de 3e klas.

Sophia Zwaan naar UAE

Sophia Zwaan gaat de komende 2 jaar naar Team UAE. De 19-jarige Bodegraafse hoopt zich zo verder te ontwikkelen als wielrenster. In het opleidingsteam behoren 16 rensters uit 8 landen. Zwaan is de enige uit Nederland.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu