Gepubliceerd 15 oktober 2023

Sponsoractie muziekvereniging OBK

Muziekvereniging OBK Driebruggen bestaat al 95 jaar en is vastberaden om hun 100-jarig jubileum te bereiken. Als onderdeel van hun jubileumviering organiseerden ze onlangs een succesvol Gospelconcert in het Evertshuis in Bodegraven. Om hun muzikale reis voort te zetten en hun jubileumdoelen te bereiken, zijn de leden van Muziekvereniging OBK Driebruggen deze week actief in Waarder en Driebruggen. Ze gaan van deur tot deur om donaties van huidige donateurs te verzamelen en nieuwe donateurs te werven. De vereniging is dankbaar voor alle steun die ze ontvangen.


Als u een van hun leden hebt gemist of geen formulier hebt ontvangen in uw brievenbus, maar wel graag donateur wilt worden, kunt u een formulier invullen op hun website: www.obkdriebruggen.com. Als alternatief kunt u hen een bericht sturen via obk-driebruggen@live.nl.

Tekst aangeleverd door OBK

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN