Gepubliceerd 15 oktober 2023

Sponsoractie muziekvereniging OBK

Muziekvereniging OBK Driebruggen bestaat al 95 jaar en is vastberaden om hun 100-jarig jubileum te bereiken. Als onderdeel van hun jubileumviering organiseerden ze onlangs een succesvol Gospelconcert in het Evertshuis in Bodegraven. Om hun muzikale reis voort te zetten en hun jubileumdoelen te bereiken, zijn de leden van Muziekvereniging OBK Driebruggen deze week actief in Waarder en Driebruggen. Ze gaan van deur tot deur om donaties van huidige donateurs te verzamelen en nieuwe donateurs te werven. De vereniging is dankbaar voor alle steun die ze ontvangen.


Als u een van hun leden hebt gemist of geen formulier hebt ontvangen in uw brievenbus, maar wel graag donateur wilt worden, kunt u een formulier invullen op hun website: www.obkdriebruggen.com. Als alternatief kunt u hen een bericht sturen via obk-driebruggen@live.nl.

Tekst aangeleverd door OBK

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN