1 augustus 2022

Spoel na de vakantie de waterleiding door

Waterleidingbedrijf Oasen adviseert om bij thuiskomst na een vakantie de waterleiding door te spoelen. Het water heeft tijdens de vakantie stilgestaan in de leidingen en daardoor gaat de kwaliteit van het water achteruit.

Door de kranen 1 minuut open te zetten lopen de leidingen goed door. Vang het water op in een emmer of gieter en gebruik het om de plantjes water te geven of om mee schoon te maken. Op die manier wordt er geen water verspild.

Trek ook de wc even door en vergeet de douche niet.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu