Gepubliceerd 19 september 2023

Speciale avond Alzheimer Café op Alzheimerdag

Aanstaande donderdag, 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. In Nederland lijden zo’n 290.000 mensen aan dementie. Dit jaar is het thema: Samen aan tafel. Daarom organiseert Alzheimer Café Midden-Holland deze maand een avond met een hapje een drankje, muziek, dans, informatie en inspiratie. Om samen te genieten én zo meer bekendheid te geven aan dementie.

De ziekte van Alzheimer is de meest voorkomende en bekende vorm van dementie, daarom is het hard nodig om mensen met dementie en hun naasten in het zonnetje te zetten. Aanmelden kan door een mail te sturen met naam, aantal personen en woonplaats naar: alzheimercafemiddenholland@gmail.com

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN