Gepubliceerd 22 mei 2024

Spannende middag voor ESTO

Heel veel spanning a.s. zaterdag als de laatste competitieronde in de 3e klasse A wordt afgewerkt. Niet alleen wie wordt kampioen maar ook wie pakt nog de 3e periodetitel. En daar wil ESTO nog volle bak voor gaan.

● ESTO heeft nog een kans op een 3e periodetitel. (Archieffoto)

Miniem verschil

Voor de 3e periode hebben ESTO en RKDES de beste papieren. Beide ploegen hebben evenveel punten nl. 17 uit 8 wedstrijden. Dan wordt er gekeken naar het doelsaldo RKDES (+10) en ESTO (+9). Dat is een miniem verschil. Als beide ploegen winnen met ESTO thuis tegen Soccer Boys en RKDES thuis tegen Zwammerdam dan wordt het een race wie de meeste doelpunten maakt en daarmee het beste doelsaldo creëert. Morsen ESTO en RKDES punten dan kan BSC’68 met 1 punt minder ook nog toeslaan. Het wordt dus een spannende middag! De wedstrijd ESTO-Soccer Boys begint om 14.30 uur aan de Kievitsheuvel.

De wedstrijd is ook via liveflitsen te beluisteren in Sport Op Zaterdag bij BR6 radio.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN