21 januari 2022

Spaaractie historische plaatjes Nieuwerbrug, Waarder en Driebruggen bij PLUS Hoogendoorn in Waarder van start.

Voor de trotse bewoners van Nieuwerbrug, Waarder en Driebruggen! Zo introduceert PLUS-supermarkt Hoogendoorn in Waarder de historische plaatjesactie die maandag 24 januari van start gaat. Wethouder Kees Oskam kreeg vrijdag 21 januari als eerste het complete album aangeboden door eigenaar Dick Hoogendoorn.

• Wethouder Kees Oskam (l) kreeg als eerste het historische plaatjesalbum uit handen van Dick Hoogendoorn van PLUS-supermarkt Hoogendoorn.

Verschillende vrijwillgers

Het plaatjesalbum is tot stand gekomen in samenwerking met verschillende vrijwilligers. Monique Aalberts, Michiel van de Burgt en Arie Boele werkten mee om het album te voorzien van tekst en beeld. Pieter Goedbloed van ‘Tomorrow’ tekende voor het ontwerp van het album.

• Samen met de vrijwilligers op de foto die ook bijdroegen bij de totstandkoming van het album. V.l.n.r. Arie Boele, Michiel van de Burgt, wethouder Kees Oskam, Monique Aalberts en Dick Hoogendoorn eigennaar van PLUS Hoogendoorn.

Interessant voor jong en oud

Het verzamelen van de plaatjes is een interessante historische reis voor jong en oud door Nieuwerbrug, Waarder en Driebruggen. Het complete album levert een mooi en overzichtelijk naslagwerk op. De actie bij PLUS-supermarkt Hoogendoorn in Waarder loopt t/m 19 maart 2022.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken, opklaringen en later buien

In de ochtend is het bewolkt en in eerste instantie zijn er nog opklaringen. De zwakke wind is zuidoost. In de loop van de middag en inde avond vallen er enkele buien. De matige wind draait naar de westhoek. Het kwik loopt op naar 21°C maar in de buien zakt de temperatuur een aantal graden. 

Foto: Weerwoord.be Later buien

 

De nacht verloopt bewolkt waaruit wat regen kan vallen. De minimumtemperatuur wordt 12°C.

Dinsdag wisselend bewolkt en opklaringen. In de ochtend vallen er regenbuien. De matige en af en toe vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 17°C wordt het niet.

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu