26 juni 2022

Snoeien, soppen en zagen bij Rohda’76

Een kleine 20 vrijwilligers kwamen zaterdag 25 juni af op de klusdag bij Rohda’76. Zij gingen vanaf negen uur aan de slag om het toch al prachtige sportcomplex De Broekvelden nog meer glans te geven.

Snoeien, soppen en zagen

Het onkruid tussen de tegels en langs de afrastering moest eraan geloven en de flink uitgelopen bosschages ondergingen een stevige snoeibeurt. De kantinekeuken kwam glanzend onder het sop vandaan, het materialenhok werd opgeschoond en de kleedkamers ondergingen een extra boenbeurt. Enkele handige klussers zaagden planken van steigerhout om daar statafels van te maken voor in de kantine. Lekker handig om daar in het nieuwe seizoen op te leunen en je drankje op te zetten.

• De uitgelopen bosschages moesten eraan geloven bij Rohda’76. (Foto: Ad van den Herik)

Complex rookvrij

En inmiddels hangen er bij de entree en verspreid in en rond de kantine bordjes waarop staat dat ons het sportcomplex met ingang van 1 juli aanstaande rookvrij is.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu