15 oktober 2022

Snackbar in Gouda overvallen

Afgelopen vrijdag werd rond 20.50 uur een snackbar aan het Van Hogendorpplein in Gouda overvallen door twee gemaskerde mannen. Ze bedreigden de medewerker met een vuurwapen en vroegen om geld.

Een oplettende getuige alarmeerde de politie. Maar toen die arriveerde waren de overvallers al via de achterdeur gevlucht. Ze hebben geen buit gemaakt. De zoekactie naar de verdachten leverde niets op. Tijdens de overval waren ze donker gekleed en droegen een zwart masker. Ze hebben een dun postuur.

De recherche doet op dit moment onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Ook als u bijvoorbeeld camerabeelden uit de omgeving hebt dan kan uw informatie het onderzoek helpen. Bel 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu