Gepubliceerd 17 augustus 2023

Slapen in zelfgebouwde hut en daarna een vreugdevuur

Donderdagavond sliepen de kinderen in Nieuwerbrug en Bodegraven die meedoen aan de speelweek of vakantiespelen in de door henzelf gebouwde hutten. De ouders brengen slaapzakken en kussens.


Ook in Waarder is een huttendorp verschenen en vrijdag start in Driebruggen de huttenbouw. Aan het eind van de vakantieweek worden de hutten gesloopt en op de brandstapel gegooid en geniet jong en oud van het vuur. Het weer werkte afgelopen week redelijk mee zodat de activiteiten niet in het water zijn gevallen. In Bodegraven was het thema ‘Sprookjes bestaan’ en in Nieuwerburg is de speelweekcamping ‘De Wilde Wiericke’ verrezen, die ook de aandacht trok van de treinreizigers.

Tekst Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en kans op  sneeuw

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur is 0°C.

In de middag trekt de hemel dicht en later in de middag en in de avond valt er winterse neerslag. De matige wind waait uit het zuiden. Het blijft met 2°C als maximum fris.

In de nacht bewolkt weer en in eerste instantie nog winter neerslag. De minimumtemperatuur wordt 0°C.

Maandag bewolkt weer. In de ochtend valt er nog winterse neerslag. In de middag en avond valt er regen. De matige wind is zuidoost. De thermometer geeft in de middag 2°C aan.

Foto: De Groene wereld Kans op sneeuw

 

 

MEEST BEKEKEN